Presentreklam | Giweaways som du sparar

blandade brodukter, pennor, häfte med logo på

Vad vill mottagaren ha? Vad värdesätter dina kunder och medarbetare? Och vad väljer de att spara istället för att slänga?

Vi hjälper dig att hitta de rätta produkterna. De som man faktiskt vill ha och som gör jobbet för ditt varumärke. Kom ihåg att presentreklam är så mycket mer än pennor och vattenflaskor.

Behöver du en uppskattad julklapp, den perfekta sommarpresenten, priser till tävlingen eller jubileumsgåvor när det ska firas? Vi fixar det.

Och givetvis har vi flaggor, banners, rollups, skyltar och allt annat du kan tänkas behöva till kontoret eller kommande mässor och event.

Du kan alltid förvänta dig ett snabbt svar med skiss, korrektur, pris och leveranstid. Oavsett om du väljer en enkel penna eller den dyraste skinnväskan.

bild av en blå resväska, svart paraply, penna och vattenflaska med företagsnamn

Profilkläder | Arbetskläder som sprider ditt varumärke

bild av kläder och väska med brodyr

Använd kläderna för att sprida ditt varumärke. Allting kommunicerar så också plaggen du och dina medarbetare bär. Välj en diskret logga på en piké eller kanske ett större tryck på en jacka eller hoodie. Förutom skjortor, tröjor, västar, byxor, skor m.m. erbjuder vi arbetskläder i alla säkerhetsklasser.

Vi hjälper dig att ta fram rätt plagg för rätt tillfälle. Välj bland ett brett utbud från de flesta leverantörer. Självklart ser vi till att välja rätt teknik för ditt varumärke och budskap. Till exempel brodyr, tryck, sublimering och transfer.

Du bestämmer om du vill satsa på enklare eller exklusivare plagg. Oavsett kommer vi tillbaka med skisser, prover och pris.

bild av en svart hatt, jacka och arbetskläder med brodyr

Glasprodukter | Dryckesglas från de ledande glasbruken

ljusstakar gjord av glas

Glas är alltid uppskattat. Lika roligt att ge som att få. Och med drygt 30 års erfarenhet från glasbranschen och ledande glasbruk kan vi verkligen säga att vi har både kunskap och ett brett sortiment att välja bland.

Vi har dryckesglas för både restaurang och privat bruk. Du kan även få egen design, tryck och och gravyr om du till exempel vill fira något, skapa fina priser till en golftävling eller ha din logo på glaset. Alltid med glas från de bästa glasbruken.

Dessutom erbjuder vi glas- och vinprovningar med Svenska Vinbolaget. Ett strålande tillfälle att förstå glasens olika egenskaper och hur ett vin kan smaka så mycket bättre i rätt glas. Samtidigt som du får lära dig mer om vinet du dricker.

glasprodukt